Ons Atelier

Ons Atelier

Onze Meester Koffiebrander heeft één enkel doel voor ogen: hij wil je de absolute perfectie in versheid laten ervaren. Gedreven door zijn ultiem vakmanschap wil hij jou laten genieten van de bijzondere smaakervaring van versgebrande koffie.

Daarom selecteerde hij koffies die uitblinken door hun uitzonderlijke kwaliteit, geoogst volgens de seizoenen in de beroemdste koffieregio’s op aarde.
Onze meester-koffiebrander etaleert al zijn passie en ervaring in het branden, zodat de smaak van elke koffieboon in de puurste vorm tot zijn recht komt, helemaal in overeenstemming met de origine en de samenstelling van de blend.

Na het branden krijgen de bonen enkele dagen rust. In die periode stabiliseert de koffie en komt een intense rijkdom aan smaken vrij. Op het hoogtepunt van dat proces wordt de koffie zorgvuldig verpakt – naar jouw keuze als hele bonen of gemalen – en zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd. Zo kan jij optimaal genieten van deze ultieme ervaring van versheid. Zet jouw vers gebrande JACQ koffie volgens de regels van de kunst. En geniet van het allerlaatste kopje bij voorkeur binnen de 6 weken na de branding. Dan blijft je smaakbeleving zo intens en vers als onze meester-koffiebrander adviseert.